Ronde tafelkleden aanschaffen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Ronde tafelkleden aanschaffen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Ronde tafelkleden aanschaffen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Ronde tafelkleden aanschaffen - needle Eigen productie en confectie

Ronde tafelkleden aanschaffen

Ronde tafelkleden aanschaffen - tafelkleden_07

Goedendag! Bent u geïnteresseerd in het samenwerken met Transform om zo voor u de perfecte ronde tafelkleden samen te stellen en aan te schaffen? Waarom Transform? Bij Transform bent u verzekerd van heuse kwaliteit. Onze tafelkleden zijn gemaakt van Brilliant. Brilliant glimt niet en geeft daardoor de opdruk optimaal weer. Verder worden tijdens de afwerking de tafelkleden standaard gezoomd.

Heeft u interesse in de samenwerking met Transform? Neem dan hier contact met ons op of bezoek hier onze productpagina.

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Ronde tafelkleden 2024
Offerte aanvragen

Voor een verzorgde aankleding voor een ronde of ovale tafel zijn onze bedrukte ronde tafelkleden een meerwaarde.

Indien er aan een tafel wordt gezeten dan adviseren wij bedrukte ronde tafelkleden met 20 cm afhang, dit raakt de bovenbenen over het algemeen net niet.

De meest voorkomende uitvoeringen van de ronde tafelkleden zijn:
Ronde tafelkleden aanschaffen - pijl Bekleding blad en 20 cm afhangend
Ronde tafelkleden aanschaffen - pijl Bekleding blad en 40 cm afhangend
Ronde tafelkleden aanschaffen - pijl Bekleding blad, voorkant en zijkanten tot de vloer, achter 20 cm afhangend
Ronde tafelkleden aanschaffen - pijl Bekleding blad en rondom tot de vloer

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor uw bedrukte ronde tafelkleed of tafelkleden. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke.

U kunt ook direct een offerte aanvragen:

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Statafelhoezen en top-decks 2044
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar bedrukte bekleding voor uw statafels, dan bent u bij Transform aan het juiste adres! Wij bieden bedrukte statafelbekleding als stretchhoesvolledige rechte hoes of alleen een topdeck.

Hiernaast kunt u ook kiezen voor bedrukte stretch statafelhoezen met uw eigen logo of afbeelding, dit is een unieke mogelijkheid. De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten.

De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. Al onze bedrukte statafelhoezen zijn wasbaar tot 30°C en kleurecht.

U kunt bij ons zowel de bedrukte stretchstatafelhoes bestellen als ook de statafel. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.

Een bedrukte topdeck is een snelle oplossing bij statafels met een effen stretch hoes.

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor een bedrukte statafelhoes. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke

U kunt ook direct een

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.