Ronde tafelkleden samenstellen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Ronde tafelkleden samenstellen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Ronde tafelkleden samenstellen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Ronde tafelkleden samenstellen - needle Eigen productie en confectie

Ronde tafelkleden samenstellen

Ronde tafelkleden samenstellen - tafelkleden_06

Wilt u graag ronde tafelkleden samenstellen? Dan kunnen wij van Transform u daarbij goed ondersteunen. Wij zijn een digitale textieldrukkerij en maken veel verschillende soorten tafelkleden, van allerlei kleuren en afmetingen. Ronde tafelkleden samenstellen kan gemakkelijk en snel, u levert een ontwerp aan en deze bedrukken wij op de tafelkleden naar keuze. Heeft u geen ontwerp? Dan kan onze grafische vormgever er één voor u verzorgen. Wij overleggen met u welke afmeting en afwerking het beste voor uw doeleinden is.

Hier kunt u meer lezen over ronde tafelkleden samenstellen bij Transform.

 

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Ronde tafelkleden 2024
Offerte aanvragen

Voor een verzorgde aankleding voor een ronde of ovale tafel zijn onze bedrukte ronde tafelkleden een meerwaarde.

Indien er aan een tafel wordt gezeten dan adviseren wij bedrukte ronde tafelkleden met 20 cm afhang, dit raakt de bovenbenen over het algemeen net niet.

De meest voorkomende uitvoeringen van de ronde tafelkleden zijn:
Ronde tafelkleden samenstellen - pijl Bekleding blad en 20 cm afhangend
Ronde tafelkleden samenstellen - pijl Bekleding blad en 40 cm afhangend
Ronde tafelkleden samenstellen - pijl Bekleding blad, voorkant en zijkanten tot de vloer, achter 20 cm afhangend
Ronde tafelkleden samenstellen - pijl Bekleding blad en rondom tot de vloer

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor uw bedrukte ronde tafelkleed of tafelkleden. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke.

U kunt ook direct een offerte aanvragen:

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Tafellopers 2025
Offerte aanvragen

Een bedrukte tafelloper is prijsgunstig en praktisch toe te passen voor: (beurs)tafel, katheder, lessenaar, counter, balie etc. 

Bestelt u de bedrukte loper samen met een effen kleed bedrukt in bijvoorbeeld huisstijlkleur, dan heeft u een multifunctionele combinatie die voor diverse tafelmaten inzetbaar is: uw logo zal altijd opvallend zichtbaar zijn.


Graag informeren we u over de mogelijkheden, neem dan s.v.p. contact met ons op.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Statafelhoezen en top-decks 2044
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar bedrukte bekleding voor uw statafels, dan bent u bij Transform aan het juiste adres! Wij bieden bedrukte statafelbekleding als stretchhoesvolledige rechte hoes of alleen een topdeck.

Hiernaast kunt u ook kiezen voor bedrukte stretch statafelhoezen met uw eigen logo of afbeelding, dit is een unieke mogelijkheid. De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten.

De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. Al onze bedrukte statafelhoezen zijn wasbaar tot 30°C en kleurecht.

U kunt bij ons zowel de bedrukte stretchstatafelhoes bestellen als ook de statafel. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.

Een bedrukte topdeck is een snelle oplossing bij statafels met een effen stretch hoes.

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor een bedrukte statafelhoes. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke

U kunt ook direct een

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.