Ronde tafelkleden zelf maken - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Ronde tafelkleden zelf maken - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Ronde tafelkleden zelf maken - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Ronde tafelkleden zelf maken - needle Eigen productie en confectie

Ronde tafelkleden zelf maken

Ronde tafelkleden zelf maken - exclusive_events

Ronde tafelkleden zelf maken

Ronde tafelkleden zelf maken kan nu gemakkelijk en snel bij Transform. Transform is een digitale textieldrukkerij en wij bedrukken al onze ronde tafelkleden full colour met de hoogste resolutie. Ook hebben wij onze eigen productie en confectie in handen, hoge kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd. Ronde tafelkleden zelf maken kan bij Transform. Samen met u kiezen wij: het formaat, de afwerking en het textiel. Vervolgens levert u ons een ontwerp aan, of wij verzorgen er één voor u, en deze wordt dan bedrukt op uw ronde tafelkleden.

Direct ronde tafelkleden zelf maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over ronde tafelkleden zelf maken? Bezoek dan onze productpagina.

Voor overige vragen over ronde tafelkleden zelf maken, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met ronde tafelkleden zelf maken.

Ronde tafelkleden zelf maken was nog nooit zo eenvoudig!

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Ronde tafelkleden 2024
Offerte aanvragen

Voor een verzorgde aankleding voor een ronde of ovale tafel zijn onze bedrukte ronde tafelkleden een meerwaarde.

Indien er aan een tafel wordt gezeten dan adviseren wij bedrukte ronde tafelkleden met 20 cm afhang, dit raakt de bovenbenen over het algemeen net niet.

De meest voorkomende uitvoeringen van de ronde tafelkleden zijn:
Ronde tafelkleden zelf maken - pijl Bekleding blad en 20 cm afhangend
Ronde tafelkleden zelf maken - pijl Bekleding blad en 40 cm afhangend
Ronde tafelkleden zelf maken - pijl Bekleding blad, voorkant en zijkanten tot de vloer, achter 20 cm afhangend
Ronde tafelkleden zelf maken - pijl Bekleding blad en rondom tot de vloer

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor uw bedrukte ronde tafelkleed of tafelkleden. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke.

U kunt ook direct een offerte aanvragen:

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Tafellopers 2025
Offerte aanvragen

Een bedrukte tafelloper is prijsgunstig en praktisch toe te passen voor: (beurs)tafel, katheder, lessenaar, counter, balie etc. 

Bestelt u de bedrukte loper samen met een effen kleed bedrukt in bijvoorbeeld huisstijlkleur, dan heeft u een multifunctionele combinatie die voor diverse tafelmaten inzetbaar is: uw logo zal altijd opvallend zichtbaar zijn.


Graag informeren we u over de mogelijkheden, neem dan s.v.p. contact met ons op.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Statafelhoezen en top-decks 2044
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar bedrukte bekleding voor uw statafels, dan bent u bij Transform aan het juiste adres! Wij bieden bedrukte statafelbekleding als stretchhoesvolledige rechte hoes of alleen een topdeck.

Hiernaast kunt u ook kiezen voor bedrukte stretch statafelhoezen met uw eigen logo of afbeelding, dit is een unieke mogelijkheid. De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten.

De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. Al onze bedrukte statafelhoezen zijn wasbaar tot 30°C en kleurecht.

U kunt bij ons zowel de bedrukte stretchstatafelhoes bestellen als ook de statafel. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.

Een bedrukte topdeck is een snelle oplossing bij statafels met een effen stretch hoes.

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor een bedrukte statafelhoes. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke

U kunt ook direct een

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.