Spandoeken bedrukken - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Spandoeken bedrukken - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Spandoeken bedrukken - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Spandoeken bedrukken - needle Eigen productie en confectie

Spandoeken bedrukken

Spandoeken bedrukken - spandoeken_08

Spandoeken bedrukken

Wilt u spandoeken bedrukken? Dan bent u bij Transform op het juiste adres. Wij zijn dé specialist in spandoeken bedrukken en andere soorten textiel. Onze bedrukte spandoeken zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en worden snel geleverd.

U kunt bij ons een ontwerp aanleveren die u graag op het spandoek wilt hebben bedrukt. Mocht u geen inspiratie hebben voor een ontwerp dan helpen we u uiteraard graag in het verzorgen van het ontwerp!

Wanneer wij onze spandoeken bedrukken gebruiken wij UV-vaste inkt. Dit zorgt ervoor dat uw bedrukte spandoek veel langer mooi blijft, omdat de spandoeken op deze manier minder snel vervagen door bijvoorbeeld zonlicht.

Direct spandoeken bedrukken bij Transform? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Meer informatie over spandoeken bedrukken? Bezoek dan onze productpagina. Heeft u overige vragen over spandoeken bedrukken? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder op weg met spandoeken bedrukken!

Spandoeken bedrukken was nog nooit zo eenvoudig!

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Beachvlaggen 2015
Beachvlaggen / Windbanners Een beachflag is uitermate geschikt als reclame-uiting. Inzetbaar op beurzen, evenementen en markten, als permanente uiting voor uw winkel of bedrijf, of als richtingaanwijzer bij vergaderingen, seminars of bijeenkomsten. Voor onze beachflags geldt: kwaliteit. Onze mast bestaat uit een aluminium delen, de grondbevestiging is stabiel en robuust. De vlag zelf wordt uitgevoerd met een tunnel van stevig bandmateriaal.
Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Spandoeken 2018
Offerte aanvragen

Spandoeken zijn een ideaal middel om op groot formaat snel en eenvoudig uw mening of reclameboodschap te vertellen.

Spandoeken kunnen worden gebruikt voor allerlei vormen van reclame: voor de aankondiging van evenementen, attracties of manifestaties, voor schoolactiviteiten of sponsoracties, of als protestuiting bij een demonstratie. De verhouding van een spandoek geeft u meer ruimte dan een vlag, om groot en opvallend uw boodschap te verkondigen. De spandoeken zijn van grote afstand leesbaar!

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Informatiebalie 3004
Offerte aanvragen

Wanneer de Informatiebalie:
Spandoeken bedrukken - punt Als een strakke balie, informatiestand of counter meer gewenst is dan een kraamuitstraling.
Spandoeken bedrukken - punt Voor een opvallende actie, evenement, informatievoorziening, wegwijzer e.d.
Spandoeken bedrukken - punt Tafeldeel naar keuze van Enterprise, Voyager of Babylon. Maten en belastbaarheid zijn gelijk.
Spandoeken bedrukken - punt De opbouw bestaat uit aluminium delen en een naar wens bedrukte banner.

Heeft u al een kraam van ons?
Dan kunt u volstaan met de aanschaf van de opbouw en is uw kraam voor nog veel meer toepassingen inzetbaar.

Met deze optionele opbouw erbij kunt u uw kraam inzetten zoals u altijd deed, maar ook toepassen bij gelegenheden waarbij een strakke, duidelijke balie of counter meer gewenst is dan de kraamuitstraling.

Gebruiksgemak

Al onze kramen en informatiebalies zijn zeer eenvoudig en met één persoon te hanteren. Het volledig opzetten van een informatiebalie duurt slechts enkele minuten.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Combi stand bekleding 4042
Offerte aanvragen

Combinatie:

Het tegelijk bestellen van meerdere spanbanieren levert u prijsvoordeel op. Dit is interessant indien er meerdere beurzen samenvallen, of als u meerdere producten in uw assortiment heeft, of bij verschillende standmaten, of bij meerdere werkmaatschappijen in 1 holding.

Frieslijstbanners met bv. website adres, pakkende slogan of bedrijfsnaam en/of activiteit kunnen in combinatie meebesteld worden, evenals Roll-up banners voor een uniforme uitstraling.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Mobiele presentatiewanden 5019
Offerte aanvragen

De mobiele presentatiewanden van Transform bestaan uit op maat gemaakte frames, die met bedrukte reclamedoeken zijn bespannen, enkelzijdig of dubbelzijdig uitgevoerd. Deze mobiele presentatiewanden zijn overal inzetbaar, eenvoudig mee te nemen, simpel op- en af te bouwen en prijstechnisch voordelig.

De aankleding van uw presentatie kunt u eenvoudig wisselen door de bedrukte reclamedoeken te vervangen, zodat de presentatiewand een geheel nieuw aanzicht krijgt. Het frame bestaat uit lichtgewicht aluminium vierkant buis, systeemkoppelingen van kunststof en een strakke doekmontage. De frames worden bespannen met bedrukte textiel, die strak met speciaal noppentape op de profielbuizen worden bevestigd.

Omdat wij deze framebouw in eigen huis hebben, zijn diverse afmetingen en maatwerk in overleg vaak mogelijk.

Multifunctioneel
Deze unieke constructies zijn voor vele doeleinden geschikt zijn. Door de combinatie van schakelbare frames en bedrukte textielhoezen zijn de decoratieschermen op vele manieren toe te passen, als:
Spandoeken bedrukken - pijl Presentatiewand bij beurzen en tentoonstellingen 
Spandoeken bedrukken - pijl Afscheidingswand om ruimten aan het zicht te onttrekken 
Spandoeken bedrukken - pijl Decoratiescherm om een interieur te verfraaien 

Afwerking - Montage – Demontage
De frames zijn snel en eenvoudig, zonder gebruik van speciaal gereedschap, op te zetten. De enkelzijdig bedrukte banners zet u vast met klittenband, de dubbelzijdig bedrukte hoezen worden over de frames getrokken. Gedemonteerde decoratieschermen kunnen meestal in een personenauto worden vervoerd.

Dit kan als presentatiewand uit 1 stuk uitgevoerd worden, maar ook meerdere smallere schermen naast elkaar die in allerlei vormen te schakelen zijn (kamerscherm idee).

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Roll-up banners 5022
Offerte aanvragen

Luxe stijlvolle cassette van top kwaliteit. Gemakkelijk verwisselbare banner dankzij de kwalitatief hoogwaardige klikprofielen aan zowel boven-, als onderzijde. Na gebruik rolt het doek volledig op in de cassette. Het geheel kan gemakkelijk worden bewaard in één systeem.

U kunt uw ontwerp zelf aanleveren, maar de grafische medewerkers van onze DTP afdeling kunnen u ook helpen bij het maken van een stijlvol ontwerp. Het aanleveren van een bestand gebeurt in overleg en bij voorkeur digitaal.Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.