Stagiair gezocht - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Stagiair gezocht - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Stagiair gezocht - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Stagiair gezocht - needle Eigen productie en confectie

Stagiair gezocht

Stagiair gezocht - tf_collega_gezocht(1)

UITDAGENDE COMMERCIËLE ONLINE MARKETING STAGE BIJ TRANSFORM BV

HBO Stagiair gezocht!

Voor wie? Stageopdracht 2e of 3e jaars HBO studenten
Wanneer? September 2017 t/m februari 2018

Zoek jij een uitdagende (online) marketing stage in een commerciële omgeving? Dan is Transform op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een student die commerciële activiteiten een boost kan geven, maar ook zelfstandig de online marketing activiteiten (website/social media) gaat beheren.

Wie zijn wij:
Transform BV, gevestigd in Emmen, is al 25 jaar actief in de digitale textieldruk, wij produceren en confectioneren mobiele presentatie producten van textiel. Door de jarenlange ervaring van de medewerkers zijn ‘kwaliteit’ en ‘flexibiliteit’ vanzelfsprekend geworden.

Transform heeft een aantal unieke producten die voor verschillende klanten en marktgebieden interessant zijn: marktkramen; unieke gordijnen; vlaggen; backdrops; beurs achterwandbekleding; vaandels; bedrukte tafelkleden. Dit vraagt om andere product / marktcombinaties, en ook om een andere commerciële benadering.

Wie zoeken wij:
Wij zoeken een HBO student(e) die commercieel onderlegd is, ervaring heeft met online marketing en iemand die niet bang is om eigen initiatief te tonen.

Wat ga je doen?
Online marketing werkzaamheden: analyse en bijsturen vanuit Google Analytics voor Google Adwords. Maken en versturen van social media berichten. Bijhouden en beheren van online content op de website. Ook zul je op commercieel gebied met onze bedrukte gordijnen aan de slag gaan. En er is natuurlijk ruimte voor je opdracht voor school.

Wat bieden wij:
- Een interessante leeromgeving
- Veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling
- Zelfstandige werkplek
- Reiskosten vergoeding

Is dit iets voor jou?

Neem dan contact op met:

Transform BV
Annet Koops
Waanderweg 26, 7812 HZ Emmen, T: 0591-678282, E: annet@transform.nl

© Copyright Transform BV 2018.