Studenten vaandel kopen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Studenten vaandel kopen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Studenten vaandel kopen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Studenten vaandel kopen - needle Eigen productie en confectie

Studenten vaandel kopen

Studenten vaandel kopen - bond_vaandels_bestellen

Studenten vaandel kopen

Een studenten vaandel kopen? Transform is dé specialist in het digitaal bedrukken van textiel waaronder een studenten vaandel. 

Waarom een studenten vaandel kopen bij Transform? Onze studenten vaandels zijn van topkwaliteit, duurzaam en op vele manieren uitvoerbaar. Wij bedrukken uw studenten vaandel op maat en naar uw wens!!

Hoe kan ik een studenten vaandel kopen? U levert een ontwerp naar uw keuze aan bij ons en wij regelen de rest. Mocht u geen ontwerp hebben dan kunnen wij u hierin ook ondersteunen.

Direct een studenten vaandel kopen bij Transform? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Meer informatie over een studenten vaandel kopen bij Transform? Bezoek dan onze productpagina. Heeft u verder nog vragen over een studenten vaandel kopen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder op weg met een studenten vaandel kopen!

Wij kunnen uw vaandel maken in diverse vormen, uitvoeringen en formaten. Bekijk hiervoor onze klantvoorbeelden.

Offerte aanvragen

Een studenten vaandel kopen was nog nooit zo eenvoudig!
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Studentenvereniging vaandel / Dispuutvereniging vaandel 7015
Offerte aanvragen

Studentenvereniging vaandel / Dispuutvereniging vaandel
Studenten- en dispuutverenigingen hebben vaak van oudsher een vaandel, waarop meestal het jaar van oprichting, het logo en een (latijns) credo te zien zijn.

Een vaandel kopen was vroeger redelijk prijzig, waardoor de aanschaf met name bij kleinere verenigingen wat lastiger was.

Prijsgunstig
Onze bedrukte vaandels zijn prijsgunstig, waardoor ook kleinere verenigingen de mogelijkheid hebben een vaandel te laten maken.

Verenigingen die al een vaandel hebben, kunnen bij ons een digitale kopie laten maken met het huidige vaandel als basis. Deze zal sterk, duurzaam en buitenbestendig zijn, waardoor u het originele vaandel niet hoeft te belasten.

Ook een jubileum (10-, 25-, of 50-jarig bestaan) kan reden zijn om een nieuw vaandel te kopen. Eventueel met een nieuw logo of credo, of het jubileum met de jaartallen vermeld.

Huisvaandel of Loopvaandel
Vaandels maken wij voor studenten- en dispuutverenigingen meestal als loopvaandel of als huisvaandel:

Studenten vaandel kopen - pijl Een loopvaandel wordt meestal gebruikt bij debatten of vergaderingen, staand bij de groep of achter de spreker, of gedragen in een optocht of een gezamenlijk student-event.
Studenten vaandel kopen - pijl Een huisvaandel wordt meestal enkelzijdig uitgevoerd en hangt aan een vaandelstok aan de muur van het studentenhuis of verenigingshuis. Het is niet zozeer een vaandel wat extern uitgedragen wordt, maar meer een vaste gezamenlijke waarde in het gemeenschappelijk huis.

Offerte aanvragen
Meer info

© Copyright Transform BV 2018.