Studentenvaandel kopen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Studentenvaandel kopen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Studentenvaandel kopen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Studentenvaandel kopen - needle Eigen productie en confectie

Studentenvaandel kopen

Studentenvaandel kopen - cafã©_de_sleutel

Bent u op zoek naar een mooi studentenvaandel? Bij transform kunt u het studentenvaandel kopen wat bij u past. Wij zijn gespecialiseerd in vaandels bedrukken en maken. Wij kunnen op een studentenvaandel uw eigen ontwerp drukken of wij verzorgen er één voor u. Ook heeft u keuze uit twee verschillende stoffen.

Wilt u graag een studentenvaandel kopen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met één van onze experts. Tot gauw!

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Krijgsmacht en militaria vaandels 7013
Offerte aanvragen

Krijgsmacht en militaria vaandels
Een vaandel laten maken voor een regiment of divisie geeft een professionele en statige uiting, bijvoorbeeld voor:

Studentenvaandel kopen - pijl Veteranen die een vaandel voeren op Veteranendag.
Studentenvaandel kopen - pijl Overheidsdiensten die een vaandel dragen bij evenementen zoals de wandelvierdaagse.
Studentenvaandel kopen - pijl Ceremoniële en officiële bijeenkomsten.
Studentenvaandel kopen - pijl Een standaard in gebouwen en kazernes.

Vaandels zijn van oudsher ontstaan binnen de krijgsmacht, om een militaire eenheid te herkennen. Een vaandel wees er vroeger ook op dat de leidinggevende op een slagveld aanwezig was.

Later zijn daar andere varianten vaandels uit ontstaan.

Binnen de krijgsmacht is een vaandel tegenwoordig meer ceremonieel. Een eed of belofte wordt afgelegd op het vaandel van de betreffende eenheid, daarnaast worden vaandels bij officiële plechtigheden vertoond.

Binnen de militaria worden vaandels veelal gezien als HET beeldmerk van een eenheid of divisie.

Wij kunnen uw vaandel maken in diverse vormen, uitvoeringen en formaten.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Studentenvereniging vaandel / Dispuutvereniging vaandel 7015
Offerte aanvragen

Studentenvereniging vaandel / Dispuutvereniging vaandel
Studenten- en dispuutverenigingen hebben vaak van oudsher een vaandel, waarop meestal het jaar van oprichting, het logo en een (latijns) credo te zien zijn.

Een vaandel kopen was vroeger redelijk prijzig, waardoor de aanschaf met name bij kleinere verenigingen wat lastiger was.

Prijsgunstig
Onze bedrukte vaandels zijn prijsgunstig, waardoor ook kleinere verenigingen de mogelijkheid hebben een vaandel te laten maken.

Verenigingen die al een vaandel hebben, kunnen bij ons een digitale kopie laten maken met het huidige vaandel als basis. Deze zal sterk, duurzaam en buitenbestendig zijn, waardoor u het originele vaandel niet hoeft te belasten.

Ook een jubileum (10-, 25-, of 50-jarig bestaan) kan reden zijn om een nieuw vaandel te kopen. Eventueel met een nieuw logo of credo, of het jubileum met de jaartallen vermeld.

Huisvaandel of Loopvaandel
Vaandels maken wij voor studenten- en dispuutverenigingen meestal als loopvaandel of als huisvaandel:

Studentenvaandel kopen - pijl Een loopvaandel wordt meestal gebruikt bij debatten of vergaderingen, staand bij de groep of achter de spreker, of gedragen in een optocht of een gezamenlijk student-event.
Studentenvaandel kopen - pijl Een huisvaandel wordt meestal enkelzijdig uitgevoerd en hangt aan een vaandelstok aan de muur van het studentenhuis of verenigingshuis. Het is niet zozeer een vaandel wat extern uitgedragen wordt, maar meer een vaste gezamenlijke waarde in het gemeenschappelijk huis.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.