Tafeldoek bestellen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Tafeldoek bestellen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Tafeldoek bestellen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Tafeldoek bestellen - needle Eigen productie en confectie

Tafeldoek bestellen

Tafeldoek bestellen - tafelkleden_17

U heeft gezocht op de term: ”tafeldoek bestellen”. U wilt waarschijnlijk graag een tafeldoek met daarop uw logo, bedrijfsnaam of iets dergelijks om zo uw bedrijf te promoten. Een bedrukt tafeldoek geeft extra uiting aan uw herkenbaarheid en boodschap. U kunt bij ons een tafeldoek bestellen die op maat is en digitaal bedrukt. Wilt u graag een tafeldoek bestellen of heeft u nog twijfels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door hier te klikken.

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Statafelhoezen en top-decks 2044
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar bedrukte bekleding voor uw statafels, dan bent u bij Transform aan het juiste adres! Wij bieden bedrukte statafelbekleding als stretchhoesvolledige rechte hoes of alleen een topdeck.

Hiernaast kunt u ook kiezen voor bedrukte stretch statafelhoezen met uw eigen logo of afbeelding, dit is een unieke mogelijkheid. De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten.

De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. Al onze bedrukte statafelhoezen zijn wasbaar tot 30°C en kleurecht.

U kunt bij ons zowel de bedrukte stretchstatafelhoes bestellen als ook de statafel. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.

Een bedrukte topdeck is een snelle oplossing bij statafels met een effen stretch hoes.

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor een bedrukte statafelhoes. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke

U kunt ook direct een

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.