Tafeldoek maken - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Tafeldoek maken - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Tafeldoek maken - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Tafeldoek maken - needle Eigen productie en confectie

Tafeldoek maken

Tafeldoek maken - crayola

U heeft gezocht op iets wat lijkt op “tafeldoek maken”. Bij transform, een digitale textieldrukkerij kunnen wij u daarbij helpen. U kunt bij ons een tafeldoek maken die is aangepast aan al uw wensen. Het tafeldoek wordt voorzien van het ontwerp wat u ons aanlevert, wij kunnen ook een ontwerp voor u maken. Vervolgens bedrukken wij het ontwerp met de beste kleurweergave en resolutie op het tafeldoek.

Wilt u ook graag een tevreden klant van Transform worden? Hier kunt u meer lezen over een tafeldoek maken bij Transform, de digitale textieldrukkerij voor iedereen.

 

 

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Tafellopers 2025
Offerte aanvragen

Een bedrukte tafelloper is prijsgunstig en praktisch toe te passen voor: (beurs)tafel, katheder, lessenaar, counter, balie etc. 

Bestelt u de bedrukte loper samen met een effen kleed bedrukt in bijvoorbeeld huisstijlkleur, dan heeft u een multifunctionele combinatie die voor diverse tafelmaten inzetbaar is: uw logo zal altijd opvallend zichtbaar zijn.


Graag informeren we u over de mogelijkheden, neem dan s.v.p. contact met ons op.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Statafelhoezen en top-decks 2044
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar bedrukte bekleding voor uw statafels, dan bent u bij Transform aan het juiste adres! Wij bieden bedrukte statafelbekleding als stretchhoesvolledige rechte hoes of alleen een topdeck.

Hiernaast kunt u ook kiezen voor bedrukte stretch statafelhoezen met uw eigen logo of afbeelding, dit is een unieke mogelijkheid. De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten.

De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. Al onze bedrukte statafelhoezen zijn wasbaar tot 30°C en kleurecht.

U kunt bij ons zowel de bedrukte stretchstatafelhoes bestellen als ook de statafel. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.

Een bedrukte topdeck is een snelle oplossing bij statafels met een effen stretch hoes.

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor een bedrukte statafelhoes. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke

U kunt ook direct een

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.