Tafeldoek ontwerpen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Tafeldoek ontwerpen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Tafeldoek ontwerpen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Tafeldoek ontwerpen - needle Eigen productie en confectie

Tafeldoek ontwerpen

Tafeldoek ontwerpen - tafelkleden_06

Wilt u graag een tafeldoek ontwerpen? Dan kunnen wij bij Transform u daarbij goed van dienst zijn. U levert een ontwerp en wij bedrukken het met de hoogste resolutie op een formaat tafeldoek naar keuze. Wilt u graag een ontwerp laten maken? Dat kan ook bij Transform. Elk tafeldoek van Transform is uitwasbaar, zo heeft u er lang baat bij. Alle producten die Transform produceert wordt in eigen beheer afgewerkt en geconfectioneerd, zo kunnen wij u een hoge kwaliteit van onze producten garanderen.

Meer informatie over een tafeldoek ontwerpen is hier te vinden.

 

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Tafellopers 2025
Offerte aanvragen

Een bedrukte tafelloper is prijsgunstig en praktisch toe te passen voor: (beurs)tafel, katheder, lessenaar, counter, balie etc. 

Bestelt u de bedrukte loper samen met een effen kleed bedrukt in bijvoorbeeld huisstijlkleur, dan heeft u een multifunctionele combinatie die voor diverse tafelmaten inzetbaar is: uw logo zal altijd opvallend zichtbaar zijn.


Graag informeren we u over de mogelijkheden, neem dan s.v.p. contact met ons op.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Statafelhoezen en top-decks 2044
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar bedrukte bekleding voor uw statafels, dan bent u bij Transform aan het juiste adres! Wij bieden bedrukte statafelbekleding als stretchhoesvolledige rechte hoes of alleen een topdeck.

Hiernaast kunt u ook kiezen voor bedrukte stretch statafelhoezen met uw eigen logo of afbeelding, dit is een unieke mogelijkheid. De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten.

De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. Al onze bedrukte statafelhoezen zijn wasbaar tot 30°C en kleurecht.

U kunt bij ons zowel de bedrukte stretchstatafelhoes bestellen als ook de statafel. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.

Een bedrukte topdeck is een snelle oplossing bij statafels met een effen stretch hoes.

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor een bedrukte statafelhoes. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke

U kunt ook direct een

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.