Tafeldoek op maat - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Tafeldoek op maat - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Tafeldoek op maat - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Tafeldoek op maat - needle Eigen productie en confectie

Tafeldoek op maat

Tafeldoek op maat - tafelkleden_08

Tafeldoek op maat

Een tafeldoek op maat kopen, laten maken en/of bedrukken? Geen zorgen, bij Transform kunnen wij dit allemaal voor u regelen. Transform is een digitale textieldrukkerij gevestigd in Emmen en bij ons kunt een tafelkleed krijgen die precies is zoals u het graag wilt. Wij maken verschillende tafelkleden in verschillende formaten en met verschillende afwerkingen van tafellopers tot statafelhoezen, wij hebben het allemaal. Onze tafelkleden zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Elk tafelkleed is gemakkelijk uit te wassen zonder dat het kleurverlies lijdt of erg gaat kreukelen.


Direct een tafeldoek op maat bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over een tafeldoek op maat? Bezoek dan onze productpagina.

Voor overige vragen over een tafeldoek op maat, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met een tafeldoek op maat bestellen!

Een tafeldoek op maat bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Statafelhoezen en top-decks 2044
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar bedrukte bekleding voor uw statafels, dan bent u bij Transform aan het juiste adres! Wij bieden bedrukte statafelbekleding als stretchhoesvolledige rechte hoes of alleen een topdeck.

Hiernaast kunt u ook kiezen voor bedrukte stretch statafelhoezen met uw eigen logo of afbeelding, dit is een unieke mogelijkheid. De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten.

De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. Al onze bedrukte statafelhoezen zijn wasbaar tot 30°C en kleurecht.

U kunt bij ons zowel de bedrukte stretchstatafelhoes bestellen als ook de statafel. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.

Een bedrukte topdeck is een snelle oplossing bij statafels met een effen stretch hoes.

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor een bedrukte statafelhoes. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke

U kunt ook direct een

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.