Tafellaken bestellen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Tafellaken bestellen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Tafellaken bestellen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Tafellaken bestellen - needle Eigen productie en confectie

Tafellaken bestellen

Tafellaken bestellen - tafelkleden_11

Tafellaken bestellen

Wilt u een tafellaken bestellen? Wij ontwerpen tafellakens speciaal voor u op maat. Een tafellaken kan helpen bij de ondersteuning van uw stand of kraam op bijvoorbeeld een beurs, open dag of andere locatie.

Waarom een tafellaken bestellen bij Transform? Onze tafellakens zijn van hoge kwaliteit, wasmachine bestendig en kreukarm. Tevens kunt u een tafellaken bestellen met een bedrukking van een logo of afbeelding naar keuze. U levert een ontwerp bij ons aan en wij gaan hiermee aan de slag. Mocht u geen ontwerp hebben, dan kunnen wij u uiteraard hier ook in voorzien!

Direct een tafellaken bestellen bij Transform? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Meer informatie over een tafellaken bestellen? Bezoek dan onze productpagina. Voor overige vragen over een tafellaken bestellen, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met een tafellaken bestellen!

Een tafellaken bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Tafellopers 2025
Offerte aanvragen

Een bedrukte tafelloper is prijsgunstig en praktisch toe te passen voor: (beurs)tafel, katheder, lessenaar, counter, balie etc. 

Bestelt u de bedrukte loper samen met een effen kleed bedrukt in bijvoorbeeld huisstijlkleur, dan heeft u een multifunctionele combinatie die voor diverse tafelmaten inzetbaar is: uw logo zal altijd opvallend zichtbaar zijn.


Graag informeren we u over de mogelijkheden, neem dan s.v.p. contact met ons op.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Statafelhoezen en top-decks 2044
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar bedrukte bekleding voor uw statafels, dan bent u bij Transform aan het juiste adres! Wij bieden bedrukte statafelbekleding als stretchhoesvolledige rechte hoes of alleen een topdeck.

Hiernaast kunt u ook kiezen voor bedrukte stretch statafelhoezen met uw eigen logo of afbeelding, dit is een unieke mogelijkheid. De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten.

De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. Al onze bedrukte statafelhoezen zijn wasbaar tot 30°C en kleurecht.

U kunt bij ons zowel de bedrukte stretchstatafelhoes bestellen als ook de statafel. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.

Een bedrukte topdeck is een snelle oplossing bij statafels met een effen stretch hoes.

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor een bedrukte statafelhoes. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke

U kunt ook direct een

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.