Tafellaken kopen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Tafellaken kopen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Tafellaken kopen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Tafellaken kopen - needle Eigen productie en confectie

Tafellaken kopen

Tafellaken kopen - tafelkleden_02

Tafellaken kopen

Wij vernemen dat u een tafellaken wilt kopen. Bij Transform heeft u een ruime keuze, bij ons kunt u speciaal op maat tafellakens kopen. Een gepersonaliseerd tafellaken komt erg van pas als u bijvoorbeeld als bedrijf op een beurs aanwezig bent. De afbeelding die u aanlevert wordt met de hoogste resolutie afgedrukt op textiel. Vervolgens wordt deze met de hand geconfectioneerd. Mocht u geen ontwerp hebben dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u verzorgen!

Direct een tafellaken kopen bij Transform? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. 

Meer informatie over een tafellaken kopen bij Transform? Bezoek dan onze productpagina.

Voor overige vragen over een tafellaken kopen, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder op weg met een tafellaken kopen!

Een tafellaken kopen was nog nooit zo gemakkelijk!

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Tafellopers 2025
Offerte aanvragen

Een bedrukte tafelloper is prijsgunstig en praktisch toe te passen voor: (beurs)tafel, katheder, lessenaar, counter, balie etc. 

Bestelt u de bedrukte loper samen met een effen kleed bedrukt in bijvoorbeeld huisstijlkleur, dan heeft u een multifunctionele combinatie die voor diverse tafelmaten inzetbaar is: uw logo zal altijd opvallend zichtbaar zijn.


Graag informeren we u over de mogelijkheden, neem dan s.v.p. contact met ons op.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Statafelhoezen en top-decks 2044
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar bedrukte bekleding voor uw statafels, dan bent u bij Transform aan het juiste adres! Wij bieden bedrukte statafelbekleding als stretchhoesvolledige rechte hoes of alleen een topdeck.

Hiernaast kunt u ook kiezen voor bedrukte stretch statafelhoezen met uw eigen logo of afbeelding, dit is een unieke mogelijkheid. De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten.

De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. Al onze bedrukte statafelhoezen zijn wasbaar tot 30°C en kleurecht.

U kunt bij ons zowel de bedrukte stretchstatafelhoes bestellen als ook de statafel. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.

Een bedrukte topdeck is een snelle oplossing bij statafels met een effen stretch hoes.

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor een bedrukte statafelhoes. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke

U kunt ook direct een

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.