Vierkant tafelkleed bestellen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Vierkant tafelkleed bestellen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Vierkant tafelkleed bestellen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Vierkant tafelkleed bestellen - needle Eigen productie en confectie

Vierkant tafelkleed bestellen

Vierkant tafelkleed bestellen - tafelkleden_01

Vierkant tafelkleed bestellen?

Goedendag! Wilt u graag een vierkant tafelkleed bestellen? Dan kunt u bij Transform terecht. Wij zijn een digitale textieldrukkerij. Bij ons worden alle tafelkleden met de hoogste precisie bedrukt en geconfectioneerd. Onze vierkante tafelkleden zijn erg duurzaam. De kleuren op het doek vervagen niet omdat wij de inkt in het textiel 'tatoeëren' d.m.v. sublimatiedruk, hierdoor kunt u het vierkante tafelkleed ook gewoon uitwassen.

Om in contact te komen met één van onze deskundige medewerkers kunt u even hier klikken. 

Gelijk een vierkant tafelkleed bestellen? Vraag een offerte aan. Wij helpen u graag verder.

Een vierkant tafelkleed bestellen was nog nooit zo eenvoudig.

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Tafellopers 2025
Offerte aanvragen

Een bedrukte tafelloper is prijsgunstig en praktisch toe te passen voor: (beurs)tafel, katheder, lessenaar, counter, balie etc. 

Bestelt u de bedrukte loper samen met een effen kleed bedrukt in bijvoorbeeld huisstijlkleur, dan heeft u een multifunctionele combinatie die voor diverse tafelmaten inzetbaar is: uw logo zal altijd opvallend zichtbaar zijn.


Graag informeren we u over de mogelijkheden, neem dan s.v.p. contact met ons op.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Statafelhoezen en top-decks 2044
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar bedrukte bekleding voor uw statafels, dan bent u bij Transform aan het juiste adres! Wij bieden bedrukte statafelbekleding als stretchhoesvolledige rechte hoes of alleen een topdeck.

Hiernaast kunt u ook kiezen voor bedrukte stretch statafelhoezen met uw eigen logo of afbeelding, dit is een unieke mogelijkheid. De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten.

De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. Al onze bedrukte statafelhoezen zijn wasbaar tot 30°C en kleurecht.

U kunt bij ons zowel de bedrukte stretchstatafelhoes bestellen als ook de statafel. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.

Een bedrukte topdeck is een snelle oplossing bij statafels met een effen stretch hoes.

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor een bedrukte statafelhoes. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke

U kunt ook direct een

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.