Vierkant tafelkleed met eigen logo - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Vierkant tafelkleed met eigen logo - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Vierkant tafelkleed met eigen logo - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Vierkant tafelkleed met eigen logo - needle Eigen productie en confectie

Vierkant tafelkleed met eigen logo

Vierkant tafelkleed met eigen logo - jumbo

Vierkant tafelkleed met eigen logo

Wilt u graag een vierkant tafelkleed met eigen logo? Kies dan voor Transform, de digitale textieldrukkerij voor u en iedereen. Bij Transform maken wij al vele jaren verschillende textielproducten. Bij elk product streven wij naar verbetering. Een vierkant tafelkleed met eigen logo bij Transform kan gemakkelijk worden gemaakt voor u. U levert een ontwerp aan en wij bedrukken het vervolgens op het gewenste formaat, met de gewenste afmeting en kleuren. Elk vierkant tafelkleed in uitwasbaar zonder dat het zijn kleuren verliest doordat wij gebruik maken van een sublimatie techniek.

Direct een vierkant tafelkleed met eigen logo bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over een vierkant tafelkleed met eigen logo? Bezoek dan onze productpagina.

Voor overige vragen over een vierkant tafelkleed met eigen logo, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met een vierkant tafelkleed met eigen logo!

Een vierkant tafelkleed met eigen logo kop en was nog nooit zo eenvoudig!

 

 

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Statafelhoezen en top-decks 2044
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar bedrukte bekleding voor uw statafels, dan bent u bij Transform aan het juiste adres! Wij bieden bedrukte statafelbekleding als stretchhoesvolledige rechte hoes of alleen een topdeck.

Hiernaast kunt u ook kiezen voor bedrukte stretch statafelhoezen met uw eigen logo of afbeelding, dit is een unieke mogelijkheid. De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten.

De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. Al onze bedrukte statafelhoezen zijn wasbaar tot 30°C en kleurecht.

U kunt bij ons zowel de bedrukte stretchstatafelhoes bestellen als ook de statafel. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.

Een bedrukte topdeck is een snelle oplossing bij statafels met een effen stretch hoes.

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor een bedrukte statafelhoes. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke

U kunt ook direct een

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.