Vierkant tafelkleed ontwerpen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Vierkant tafelkleed ontwerpen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Vierkant tafelkleed ontwerpen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Vierkant tafelkleed ontwerpen - needle Eigen productie en confectie

Vierkant tafelkleed ontwerpen

Vierkant tafelkleed ontwerpen - tafelkleden_10

Rechthoekig of vierkant tafelkleed ontwerpen

Wilt u een rechthoekig of vierkant tafelkleed ontwerpen? Stop met zoeken, want Transform helpt u graag!

Onze vierkant tafelkleed worden voor u op maat gemaakt in verschillende uitvoeringen. Het vierkant tafelkleed wordt digitaal bedrukt in Full Colour en kan op twee soorten textiel worden bedrukt; Brilliant of Glanspoly budget textiel.

Hoe een vierkant tafelkleed ontwerpen bij Transform? U hoeft alleen maar een ontwerp aan te leveren met de door u gekozen opdruk. Ook wij kunnen u hiermee helpen.

Wilt u meer informatie over een rechthoekig of vierkant tafelkleed ontwerpen? Klik dan hier. Wilt u direct een rechthoekig of vierkant tafelkleed ontwerpen bij Transform? Vraag dan een offerte aan! Voor overige vragen neem contact op met één van onze deskundigen. Wij helpen u graag!!

 Een vierkant tafelkleed ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig!

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Statafelhoezen en top-decks 2044
Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar bedrukte bekleding voor uw statafels, dan bent u bij Transform aan het juiste adres! Wij bieden bedrukte statafelbekleding als stretchhoesvolledige rechte hoes of alleen een topdeck.

Hiernaast kunt u ook kiezen voor bedrukte stretch statafelhoezen met uw eigen logo of afbeelding, dit is een unieke mogelijkheid. De opdruk van een beeltenis of logo is mogelijk op vijf zijden van de statafelrok: de bovenkant en de vier zijkanten.

De statafelrokken zijn gemaakt van een hoogwaardige polyester-spandex stretchstof. Al onze bedrukte statafelhoezen zijn wasbaar tot 30°C en kleurecht.

U kunt bij ons zowel de bedrukte stretchstatafelhoes bestellen als ook de statafel. Er zijn doorgaans twee typen statafels in omloop; de statafel met schaarvoet en de statafel met centrale voet. Voor beide type tafels zijn er statafelrokken beschikbaar.

Een bedrukte topdeck is een snelle oplossing bij statafels met een effen stretch hoes.

Natuurlijk adviseren wij u graag over de beste oplossing voor een bedrukte statafelhoes. Neem telefonisch contact op met Joke op telnr 0591-678282 of stuur een email naar Joke

U kunt ook direct een

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.