Vlag bedrukken - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Vlag bedrukken - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Vlag bedrukken - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Vlag bedrukken - needle Eigen productie en confectie

Vlag bedrukken

Vlag bedrukken - lantaarnpaalvlaggen_04

Goedendag. Bij Transform kunt u gemakkelijk een vlag bedrukken, wij bedrukken en confectioneren het met veel zorg. De vlag wordt aangepast aan al uw wensen. U kiest het formaat, de uitvoering en levert ons een gewenst ontwerp aan. Heeft u geen ontwerp, dan kunnen wij dit eventueel voor u verzorgen. Een vlag van Transform wordt bedrukt met een inkt waardoor de vlag minder snel vaal wordt van het zonlicht dan een vlag die bedrukt is met een andere inktsoort. Ook kan een vlag bij ons worden voorzien van een “stormkoordje”, door dit koordje gaat een vlag tot wel 2 keer langer mee dan een vlag zonder deze techniek.

Twijfel niet langer en maak vandaag nog een goede keuze, voor een goede vlag, bij Transform. Hier kunt u een prijsaanvraag doen.

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Beachvlaggen 2015
Beachvlaggen / Windbanners Een beachflag is uitermate geschikt als reclame-uiting. Inzetbaar op beurzen, evenementen en markten, als permanente uiting voor uw winkel of bedrijf, of als richtingaanwijzer bij vergaderingen, seminars of bijeenkomsten. Voor onze beachflags geldt: kwaliteit. Onze mast bestaat uit een aluminium delen, de grondbevestiging is stabiel en robuust. De vlag zelf wordt uitgevoerd met een tunnel van stevig bandmateriaal.
Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Hoogformaatvlag 4013
Test Beschrijving
Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.