Vlag verwerven - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Vlag verwerven - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Vlag verwerven - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Vlag verwerven - needle Eigen productie en confectie

Vlag verwerven

Vlag verwerven - beachvlag_01

Een mooie bedrukte vlag verwerven? Neem dan eens een kijkje op de website van Transform haar vlaggen. Transform is een digitale textieldrukkerij en heeft al veel klanten mogen helpen aan een vlag. Een vlag verwerven is een slimme zet, een vlag trekt immers de aandacht van de voorbijgangers doordat deze mooi wappert in de wind. Om uw vlag langer te laten meegaan en zijn wappertijd tot wel twee keer te verlengen, heeft Transform de stormconfectie techniek uitgevonden en getest. Door deze techniek raakt een vlag minder snel aangetast door harde wind en/of windstoten. Wij bedrukken een vlag met een UV vaste inkt zo gaat ook de kleur langer mee.

U kunt hier in contact komen met ons.

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Beachvlaggen 2015
Beachvlaggen / Windbanners Een beachflag is uitermate geschikt als reclame-uiting. Inzetbaar op beurzen, evenementen en markten, als permanente uiting voor uw winkel of bedrijf, of als richtingaanwijzer bij vergaderingen, seminars of bijeenkomsten. Voor onze beachflags geldt: kwaliteit. Onze mast bestaat uit een aluminium delen, de grondbevestiging is stabiel en robuust. De vlag zelf wordt uitgevoerd met een tunnel van stevig bandmateriaal.
Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Hoogformaatvlag 4013
Test Beschrijving
Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.