Vlaggen verwerven - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Vlaggen verwerven - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Vlaggen verwerven - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Vlaggen verwerven - needle Eigen productie en confectie

Vlaggen verwerven

Vlaggen verwerven - hoogformaatvlaggen_06

Goedendag. Wilt u graag vlaggen verwerven? Kies dan voor Transform, een digitale textieldrukkerij in Emmen. U levert bij ons een ontwerp aan en wij kunnen dat ontwerp bedrukken op een vlag naar uw keuze. De meeste van onze vlaggen kunnen worden voorzien van stormconfectie, door deze techniek gaan de vlaggen twee keer langer mee dan vlaggen zonder deze techniek. Ook zijn onze vlaggen bestand tegen de blootstelling aan zonlicht door de speciale inkt die wij gebruiken om de vlaggen te bedrukken.

De vlaggen van Transform worden met veel vakmanschap gemaakt, wij kiezen voor kwaliteit. U ook? Dan kunt u hier contact opnemen met ons.

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Beachvlaggen 2015
Beachvlaggen / Windbanners Een beachflag is uitermate geschikt als reclame-uiting. Inzetbaar op beurzen, evenementen en markten, als permanente uiting voor uw winkel of bedrijf, of als richtingaanwijzer bij vergaderingen, seminars of bijeenkomsten. Voor onze beachflags geldt: kwaliteit. Onze mast bestaat uit een aluminium delen, de grondbevestiging is stabiel en robuust. De vlag zelf wordt uitgevoerd met een tunnel van stevig bandmateriaal.
Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Hoogformaat vlaggen met stormconfectie 8013
Offerte aanvragen

Ook wel baniervlaggen genoemd. Deze hangen verticaal langs de vlaggenmast. Voor de lengte van de vlag wordt over het algemeen de helft van de mast genomen.


Als Transform produceren wij de mastvlaggen met stormconfectie. Dit betekent dat onze vlaggen met stormconfectie twee keer zo lang mee gaan dan een vlag zonder stormconfectie, dit is gemeten d.m.v. duurtesten. En onze vlaggen zijn niet 2x zo duur!

Niet overtuigd?
U wilt onze stormconfectie vlaggen eerst testen? Dat kan! Vraag ons reductie-test tarief voor 2 vlaggen, om tegelijk met uw huidige vlaggen op te hangen. Andere maten op aanvraag. Max. 1 testbestelling per klant. 

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.