Vlaggen zelf maken - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Vlaggen zelf maken - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Vlaggen zelf maken - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Vlaggen zelf maken - needle Eigen productie en confectie

Vlaggen zelf maken

Vlaggen zelf maken - wimpels_03

Wilt u graag vlaggen zelf maken? Neem dan eens een kijkje op de website van Transform, een digitale textieldrukkerij. Wij maken en bedrukken allerlei verschillende soorten vlaggen, met elk gewenst formaat. Transform verzorgt haar eigen productie en confectie, zo kunt u dus uitgaan van kwaliteit. De meeste vlaggen van Transfrom kunnen worden voorzien van stormconfectie, hierdoor kunnen de vlaggen beter tegen zware windstoten en andere storm omstandigheden dan vlaggen die niet zijn voorzien van stormconfectie. Om zelf vlaggen te maken bij Transform levert u alleen een ontwerp aan, die wij vervolgens op de gewenste vlag afdrukken met UV bestendige inkt.

Meer informatie over onze vlaggen kunt u hier lezen.

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Beachvlaggen 2015
Beachvlaggen / Windbanners Een beachflag is uitermate geschikt als reclame-uiting. Inzetbaar op beurzen, evenementen en markten, als permanente uiting voor uw winkel of bedrijf, of als richtingaanwijzer bij vergaderingen, seminars of bijeenkomsten. Voor onze beachflags geldt: kwaliteit. Onze mast bestaat uit een aluminium delen, de grondbevestiging is stabiel en robuust. De vlag zelf wordt uitgevoerd met een tunnel van stevig bandmateriaal.
Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.