Wimpel vlaggen bestellen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Wimpel vlaggen bestellen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Wimpel vlaggen bestellen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Wimpel vlaggen bestellen - needle Eigen productie en confectie

Wimpel vlaggen bestellen

Wimpel vlaggen bestellen - wimpels_01

Goedendag. Wimpelvlaggen bestellen? Dat kan bij Transform. Een wimpelvlag is een langgerekte vlag die erg geschikt is voor korte reclameteksten, zoals een internetadres. De wimpelvlaggen van Transform zijn in verschillende maten verkrijgbaar, passend bij bijvoorbeeld verschillende mastlengtes. Onze wimpelvlaggen worden met een UV bestendige inkt bedrukt. Zo blijft u wimpelvlag lang op zijn mooist.

U kunt hier meer infomatie lezen over de wimpelvlaggen van Transform.

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Beachvlaggen 2015
Beachvlaggen / Windbanners Een beachflag is uitermate geschikt als reclame-uiting. Inzetbaar op beurzen, evenementen en markten, als permanente uiting voor uw winkel of bedrijf, of als richtingaanwijzer bij vergaderingen, seminars of bijeenkomsten. Voor onze beachflags geldt: kwaliteit. Onze mast bestaat uit een aluminium delen, de grondbevestiging is stabiel en robuust. De vlag zelf wordt uitgevoerd met een tunnel van stevig bandmateriaal.
Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Beachflags 8015
Offerte aanvragen

Een beachflag is uitermate geschikt als reclame-uiting. Het is inzetbaar op beurzen, evenementen en markten, als permanente uiting voor uw winkel of bedrijf, of als richtingaanwijzer bij vergaderingen, seminars of bijeenkomsten.

Voor onze beachflags geldt: kwaliteit. Onze mast bestaat uit aluminium delen en de grondbevestiging is stabiel en robuust. De vlag zelf wordt uitgevoerd met een tunnel van stevig bandmateriaal.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Wimpel vlaggen 8017
Offerte aanvragen

Verandering doet opvallen!
Een bedrukte lintvlag of wimpel kan probleemloos op de plaats van uw normale rechthoekige vlag worden gehesen, maar ook op een andere manier trekt deze de aandacht. De langgerekte wuivende vorm van de reclamewimpel is bijzonder en afwijkend en daardoor extra opvallend!
Dit type wimpel is uitermate geschikt voor reclame in de vorm van korte pakkende teksten of internetadressen. De wimpel komt al bij weinig wind sierlijk in beweging. De lintvlag of wimpel is verkrijgbaar in verschillende maten, passend bij verschillende mastlengtes.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.