Wimpel vlaggen kopen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Wimpel vlaggen kopen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Wimpel vlaggen kopen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Wimpel vlaggen kopen - needle Eigen productie en confectie

Wimpel vlaggen kopen

Wimpel vlaggen kopen - wimpels_03

Wimpel vlaggen kopen

De wimpel vlaggen worden door Transform gemaakt als een nieuwe vlagtoepassing. Als lintvlag of tekstwimpel kan deze aandachttrekker probleemloos op de plek van uw normale rechthoekige vlag worden ingezet. Maar ook op een ander manier geplaatst of bevestigd vraagt deze alternatieve vorm om opmerkzaamheid, zie als voorbeeld maar eens de wimpel Beach Ameland.

De langgerekte wuivende vorm van de reclamewimpel is afwijkend, bijzonder en daardoor opvallend. Dit type wimpel is uitermate geschikt voor reclame in de vorm van korte pakkende teksten of internetadressen. De wimpel komt bij weinig wind al sierlijk in beweging.

De lintvlag of tekstvlag wimpel is verkrijgbaar in verschillende maten, passend bij verschillende mastlengtes of andere toepassingen. Wilt u uw eigen ontwerp of logo op wimpelvlaggen? Dan is dit geen probleem. Heeft u echter nog geen ontwerp dan verzorgen wij deze graag voor u.

Direct wimpel vlaggen kopen bij Transform? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over wimpel vlaggen kopen bij Transform? Bezoek dan onze productpagina.

Voor overige vragen over wimpel vlaggen kopen, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met wimpel vlaggen kopen!

Wimpel vlaggen kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Wimpel vlaggen 8017
Offerte aanvragen

Verandering doet opvallen!
Een bedrukte lintvlag of wimpel kan probleemloos op de plaats van uw normale rechthoekige vlag worden gehesen, maar ook op een andere manier trekt deze de aandacht. De langgerekte wuivende vorm van de reclamewimpel is bijzonder en afwijkend en daardoor extra opvallend!
Dit type wimpel is uitermate geschikt voor reclame in de vorm van korte pakkende teksten of internetadressen. De wimpel komt al bij weinig wind sierlijk in beweging. De lintvlag of wimpel is verkrijgbaar in verschillende maten, passend bij verschillende mastlengtes.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.