Wimpel vlaggen maken - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Wimpel vlaggen maken - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Wimpel vlaggen maken - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Wimpel vlaggen maken - needle Eigen productie en confectie

Wimpel vlaggen maken

Wimpel vlaggen maken - wimpels_03

Wimpel vlaggen maken

Wilt u graag wimpel vlaggen maken? Laat Transform u dan daarbij assisteren. Transform is een digitale textieldrukkerij en wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken en maken van wimpel vlaggen. Onze wimpel vlaggen kunnen enkel- of dubbelzijdig worden bedrukt. Wij printen digitaal en met een UV vaste inkt , dit zorgt ervoor dat de kleuren in het textiel zitten en minder snel vervagen.

Direct wimpel vlaggen maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over wimpel vlaggen maken bij Transform? Bezoek dan onze productpagina.

Voor overige vragen over wimpel vlaggen maken, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met wimpel vlaggen maken.

Wimpel vlaggen maken was nog nooit zo eenvoudig!

 

 

 

 

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Wimpel vlaggen 8017
Offerte aanvragen

Verandering doet opvallen!
Een bedrukte lintvlag of wimpel kan probleemloos op de plaats van uw normale rechthoekige vlag worden gehesen, maar ook op een andere manier trekt deze de aandacht. De langgerekte wuivende vorm van de reclamewimpel is bijzonder en afwijkend en daardoor extra opvallend!
Dit type wimpel is uitermate geschikt voor reclame in de vorm van korte pakkende teksten of internetadressen. De wimpel komt al bij weinig wind sierlijk in beweging. De lintvlag of wimpel is verkrijgbaar in verschillende maten, passend bij verschillende mastlengtes.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.