Wimpelvlaggen kopen - circle-info-more-information-detail-glyph-24 Persoonlijk advies en professionals Wimpelvlaggen kopen - ios7-telephone-20(1) Vast contactpersoon
Wimpelvlaggen kopen - sports-apparel-23-24 Vele jaren ervaring Wimpelvlaggen kopen - needle Eigen productie en confectie

Wimpelvlaggen kopen

Wimpelvlaggen kopen - wimpels_03

Wimpelvlaggen kopen

Wilt u wimpelvlaggen kopen bij Transform? De wimpelvlaggen worden door Transform gemaakt als een nieuwe vlagtoepassing. Als lintvlag of tekstwimpel kan deze aandachttrekker probleemloos op de plek van uw normale rechthoekige vlag worden ingezet. Maar ook op een ander manier geplaatst of bevestigd vraagt deze alternatieve vorm om opmerkzaamheid, zie als voorbeeld maar eens de wimpel Beach Ameland.

De langgerekte wuivende vorm van de reclamewimpel is afwijkend, bijzonder en daardoor opvallend. Dit type wimpelvlaggen is uitermate geschikt voor reclame in de vorm van korte pakkende teksten of internetadressen. De wimpelvlaggen komen bij weinig wind al sierlijk in beweging.

De lintvlag of tekstvlag wimpel is verkrijgbaar in verschillende maten, passend bij verschillende mastlengtes of andere toepassingen. Wilt u uw eigen ontwerp of logo op wimpelvlaggen? Dan is dit geen probleem. Heeft u echter nog geen ontwerp dan verzorgen wij dit graag voor u.

Direct wimpelvlaggen kopen bij Transform? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie over wimpelvlaggen kopen bij Transform? Bezoek dan onze productpagina.

Bent u na het lezen van deze tekst geïnteresseerd in het samenwerken met Transform om mooie wimpelvlaggen voor u te maken? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder met wimpelvlaggen kopen! 

Wimpelvlaggen kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Pagina's

Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Beachvlaggen 2015
Beachvlaggen / Windbanners Een beachflag is uitermate geschikt als reclame-uiting. Inzetbaar op beurzen, evenementen en markten, als permanente uiting voor uw winkel of bedrijf, of als richtingaanwijzer bij vergaderingen, seminars of bijeenkomsten. Voor onze beachflags geldt: kwaliteit. Onze mast bestaat uit een aluminium delen, de grondbevestiging is stabiel en robuust. De vlag zelf wordt uitgevoerd met een tunnel van stevig bandmateriaal.
Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Beachflags 8015
Offerte aanvragen

Een beachflag is uitermate geschikt als reclame-uiting. Het is inzetbaar op beurzen, evenementen en markten, als permanente uiting voor uw winkel of bedrijf, of als richtingaanwijzer bij vergaderingen, seminars of bijeenkomsten.

Voor onze beachflags geldt: kwaliteit. Onze mast bestaat uit aluminium delen en de grondbevestiging is stabiel en robuust. De vlag zelf wordt uitgevoerd met een tunnel van stevig bandmateriaal.

Offerte aanvragen
Meer info
Nieuw
Aanbieding
Youtube
Tip
Wimpel vlaggen 8017
Offerte aanvragen

Verandering doet opvallen!
Een bedrukte lintvlag of wimpel kan probleemloos op de plaats van uw normale rechthoekige vlag worden gehesen, maar ook op een andere manier trekt deze de aandacht. De langgerekte wuivende vorm van de reclamewimpel is bijzonder en afwijkend en daardoor extra opvallend!
Dit type wimpel is uitermate geschikt voor reclame in de vorm van korte pakkende teksten of internetadressen. De wimpel komt al bij weinig wind sierlijk in beweging. De lintvlag of wimpel is verkrijgbaar in verschillende maten, passend bij verschillende mastlengtes.

Offerte aanvragen
Meer info

Google pagina's

© Copyright Transform BV 2018.