Persoonlijk advies en professionals  Vast contactpersoon
 Vele jaren ervaring  Eigen productie en confectie

 

Paneel- en Rolgordijnen

Paneelgordijnen

Bedrukte paneelgordijnen zijn multifunctioneel inzetbaar: U kunt ze als raamdecoratie inzetten of een ruimte mee opdelen. Ook worden ze gebruikt om bv. een doorgang te verbergen.

Doordat de panelen schuiven op de rail, zijn er diverse variaties mogelijk om te openen en te sluiten.    

U kunt kiezen uit 5 verschillende soorten textiel, van transparant tot zicht-dicht, in uitstralingen als bv. canvas of fijn linnen. Daarnaast hebben de panelen specifieke eigenschappen als akoestisch of warmte-werend. Lichtecht, wasvast, hoogste kwaliteit interieurstoffen.

Ons railsysteem is doeltreffend, strak en eenvoudig te monteren, naar keuze met wand- of

plafondbevestigingsmaterialen. Het schuiven van de gordijnen kan met een trekstang of magneetknop.

Heeft u al een railsysteem (van bijvoorbeeld de Hema of de Ikea) dan passen onze paneelgordijnen daar ook op en hoeft u geen nieuwe rail aan te schaffen.

Bij de bedrukking heeft u keuze uit de vele motieven en kleuren van onze website, maar uw eigen ontwerp, logo of foto behoort, in overleg, ook tot de mogelijkheden.

Rolgordijnen
Bedrukte rolgordijnen kunt u als raamdecoratie toepassen en deze op elke gewenste stand parkeren, maar u kunt er bijvoorbeeld ook een open kast of een TV in een nis verbergen.

Wij bieden keuze uit een aantal verschillende soorten textiel: van transparant tot zicht-dicht, elk met hun eigen specifieke eigenschappen.

Bij de bedrukking heeft u keuze uit de vele motieven en kleuren van onze website, maar uw eigen ontwerp, logo of foto behoort, in overleg, ook tot de mogelijkheden.

Standaard leveren we de rolgordijnen in een witte kunststof cassette, handbediend d.m.v. een ketting en eenvoudig door u zelf te monteren, maar ook elektrisch bediend met afstandsbediening en/of dichte koof behoort in overleg tot de mogelijkheden.

Projecten
Ook voor bedrijfsmatige toepassingen van bedrukte paneel- of rolgordijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Enkele voorbeelden vindt u onderstaand:

 Raambekleding in uw huisstijl, van uw vergaderzaal, conferentieruimte of hal.
 Bedrukte paneelgordijnen als (al dan niet tijdelijke) opdeling van grote ruimtes.
 Afwijkende maten of grote ramen? Graag overleggen we met u over de mogelijkheden.
 Decoratie bedrukt met thema of foto, zicht-dicht,of transparant, akoestisch of warmte-werend.
 Tijdelijk verbergen van doorgang, apparatuur of achterliggende ruimte, bedrukt zoals u het wilt.
 Bedrukte panelen in uw etalage of showroom.

Interieur
Uw eigen ontwerp of logo op soepele vitragesoorten als bedrukte Voile of Inbetween. Hoge kwaliteit interieurstoffen met een over-all (foto)afbeelding of een subtiel herhalend beeldmerk, wat u maar wilt.

Daarnaast bedrukken we ook poefen en hockers. In uw eigen stijl, kleurstellingen of uniek gepersonaliseerd geeft dat net dat beetje meer in uw interieur.

© Copyright Transform BV 2017.