Persoonlijk advies en professionals  Vast contactpersoon
 Vele jaren ervaring  Eigen productie en confectie

Paneelgordijn

Offerte aanvragen

Paneelgordijn

Bedrukte paneelgordijnen zijn multifunctioneel inzetbaar: U kunt ze als raamdecoratie inzetten of een ruimte mee opdelen. Ook worden ze gebruikt om bv. een doorgang te verbergen. Doordat de panelen schuiven op de rail, zijn er diverse variaties mogelijk om te openen en te sluiten.

U kunt kiezen uit 5 verschillende soorten textiel voor de paneelgordijn, van transparant tot zicht-dicht, in uitstralingen als bv. canvas of fijn linnen. Daarnaast hebben de panelen specifieke eigenschappen als akoestisch of warmte-werend. De gordijnen zijn licht-echt, wasvast en van de hoogste kwaliteit interieurstoffen. 

Ons railsysteem is doeltreffend, strak en eenvoudig te monteren, naar keuze met wand- of plafondbevestigingsmaterialen. Het schuiven van de gordijnen kan met een trekstang of magneetknop.

Heeft u al een railsysteem (van bijvoorbeeld de Hema of de Ikea) dan passen onze paneelgordijnen daar ook op en hoeft u geen nieuwe rail aan te schaffen.  

Bij de bedrukking heeft u keuze uit de vele motieven en kleuren van onze website, maar uw eigen ontwerp, logo of foto behoort, in overleg, ook tot de mogelijkheden.

Kies uw gewenste design en vraag een offerte aan!

VRAAG HIER UW OFFERTE AAN (klik op 1 van de onderstaande groepen, of ga naar alle designs)

Waarom bij Transform?

 Meer dan 20 jaar ervaring

 Aandacht voor de klant

 Vast contactpersoon

 

Bekijk hier de aanleverspecificaties.

Wat andere klanten vonden van dit product:

  • Hester Vermeulen: "Vanmiddag hebben we de paneelgordijnen op de zaak opgehangen. Ze staan echt super! Heel mooi."
  • Ger en Miranda: "Wij hebben de paneelgordijnen gisteren opgehangen, foto's volgen nog. Het was even wennen in het begin, maar we vinden het nu prachtig. Bedankt voor de goede service."
  • TravelXL REISBURO BORGER: "Voor ons nieuwe pand in Borger (en ook daar voor al) hebben we hele goede ervaringen met het bedrijf Transform in Emmen. Eigenaresse Annet Koops is heel erg gedreven en samen mert haar medewerkers/sters leveren ze super mooie producten. In onze Globe tijd hebben ze prachtige paneelgordijnen voor ons gemaakt (deze zijn nog te zien als je op hun website klikt op paneelgordijnen) en nu met de nieuwe TravelXL uitstraling hebben we rolgordijnen door hun laten maken, exact in de gele TravelXL kleur."

© Copyright Transform BV 2017.