Persoonlijk advies en professionals  Vast contactpersoon
 Vele jaren ervaring  Eigen productie en confectie

 

Rolgordijnen

 

Rolgordijnen
Bedrukte rolgordijnen kunt u als raamdecoratie toepassen en deze op elke gewenste stand parkeren, maar u kunt er bijvoorbeeld ook een open kast of een TV in een nis verbergen.

Wij bieden keuze uit een aantal verschillende soorten textiel: van transparant tot zicht-dicht, elk met hun eigen specifieke eigenschappen.

Bij de bedrukking heeft u keuze uit de vele motieven en kleuren van onze website, maar uw eigen ontwerp, logo of foto behoort, in overleg, ook tot de mogelijkheden.

Standaard leveren we de rolgordijnen in een witte kunststof cassette, handbediend d.m.v. een ketting en eenvoudig door u zelf te monteren, maar ook elektrisch bediend met afstandsbediening en/of dichte koof behoort in overleg tot de mogelijkheden.

Projecten
Ook voor bedrijfsmatige toepassingen van bedrukte rolgordijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Enkele voorbeelden vindt u onderstaand:

 Raambekleding in uw huisstijl, van uw vergaderzaal, conferentieruimte of hal.
 Afwijkende maten of grote ramen? Graag overleggen we met u over de mogelijkheden.
 Decoratie bedrukt met thema of foto, zicht-dicht,of transparant, akoestisch of warmte-werend.
 Tijdelijk verbergen van doorgang, apparatuur of achterliggende ruimte, bedrukt zoals u het wilt.

Interieur
Uw eigen ontwerp of logo op soepele vitragesoorten als bedrukte Voile of Inbetween. Hoge kwaliteit interieurstoffen met een over-all (foto)afbeelding of een subtiel herhalend beeldmerk, wat u maar wilt.

Daarnaast bedrukken we ook poefen en hockers. In uw eigen stijl, kleurstellingen of uniek gepersonaliseerd geeft dat net dat beetje meer in uw interieur.

© Copyright Transform BV 2018.