Persoonlijk advies en professionals  Vast contactpersoon
 Vele jaren ervaring  Eigen productie en confectie


Vlaggen van Transform: Dubbele levensduur d.m.v. STORMCONFECTIE

Waarom vlaggen stuk gaan:

Vlaggen wapperen in de wind en gaan stuk door de energie van de wind. De wind brengt de energie in het doek en de golvende krachtlijnen ontsnappen aan het eind, op de hoeken. Hier begint de vlag te breken en te rafelen.

Transform heeft met een high speed camera het wapperen van vlaggen gefilmd en geanalyseerd. Om uit te stellen dat de windenergie de vlag ‘opeet’, heeft Transform stormconfectie koordjes ontwikkeld en aan de uiteinden van de vlag geconfectioneerd. Uiteindelijk werd de meest optimale vorm gevonden. De testen en duurtesten werden over een periode van bijna 4 jaar uitgevoerd.

Alle Transform mastvlaggen worden nu voorzien van deze stormconfectie en verlengen daarmee de levensduur van de vlag tot 2 keer.

 

Dubbele levensduur:

Uit de duurtesten bleek in alle gevallen dat de vlaggen met het "stormkoordje" tenminste 2 keer zo lang meegingen dan een vlag zonder het koordje. De testen werden steeds gelijktijdig uitgevoerd in naast elkaar staande, 9 meter hoge vlaggenmasten. De duurzame verbetering bleek zowel op rechte vlaggen als voor hoogformaat vlaggen van toepassing. Voor deze stormconfectie heeft Transform een patent ingediend en deze is in mei 2009 toegekend.

 

Hoogste UV bestendigheid:

Om ervoor te zorgen dat de vlaggen niet alleen qua levensduur langer meegaan, maar dat ook de kleuren helder en contrastrijk blijven ondanks de straling van de zon, past Transform duurdere HD UV inkten toe met de hoogste UV bestendigheid.

Ook hiervoor geldt dat de dubbele levensduur gewaarborgd wordt door contrastrijke, heldere kleuren in vergelijking met de normale digitale vlag-inkten.

 

Tijdsbesparing: 

Als een vlag vervangen wordt, moet de mast platgelegd worden. Door de langere levensduur van de Transform vlag bespaart u tijd, en een vervelend karwei.

 

NIET 2x zo duur!          

De vlaggen die op deze manier door Transform worden bedrukt en geconfectioneerd gaan tenminste 2 keer zo lang mee dan vlaggen van andere leveranciers en zijn NIET 2x zo duur.

© Copyright Transform BV 2018.