Persoonlijk advies en professionals  Vast contactpersoon
 Vele jaren ervaring  Eigen productie en confectie


Vacatures

WERKEN BIJ Transform BV

Transform is een full service digitale textieldrukkerij dat zich heeft gespecialiseerd in de productie en confectie van mobiele presentaties. Het bedrijf bestaat meer dan 25 jaar. Vanwege aanhoudende groei zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's:


 

Uitdagende commerciële online marketing stage bij Transform BV

Voor wie? Stageopdracht 2e of 3e jaars HBO studenten
Wanneer? Vanaf februari 2018

Zoek jij een uitdagende (online) marketing stage in een commerciële omgeving? Dan is Transform op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een student die commerciële activiteiten een boost kan geven, maar ook zelfstandig de online marketing activiteiten (website/social media) gaat beheren.

Wie zijn wij:
Transform BV, gevestigd in Emmen, is al 25 jaar actief in de digitale textieldruk, wij produceren en confectioneren mobiele presentatie producten van textiel. Door de jarenlange ervaring van de medewerkers zijn ‘kwaliteit’ en ‘flexibiliteit’ vanzelfsprekend geworden.

Transform heeft een aantal unieke producten die voor verschillende klanten en marktgebieden interessant zijn: marktkramen; unieke gordijnen; vlaggen; backdrops; beurs achterwandbekleding; vaandels; bedrukte tafelkleden. Dit vraagt om andere product / marktcombinaties, en ook om een andere commerciële benadering.

Wie zoeken wij:
Wij zoeken een HBO student(e) die commercieel onderlegd is, ervaring heeft met online marketing en iemand die niet bang is om eigen initiatief te tonen.

Wat ga je doen?
Online marketing werkzaamheden: analyse en bijsturen vanuit Google Analytics voor Google Adwords. Maken en versturen van social media berichten. Bijhouden en beheren van online content op de website. Ook zul je op commercieel gebied met onze bedrukte gordijnen aan de slag gaan. En er is natuurlijk ruimte voor je opdracht voor school.

Wat bieden wij:
- Een interessante leeromgeving
- Veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling
- Zelfstandige werkplek
- Reiskosten vergoeding

Is dit iets voor jou?

Neem dan contact op met:

Transform BV
Robert Vos
Waanderweg 26, 7812 HZ Emmen, T: 0591-678282, E: robert@transform.nl

 

 

Ook zijn wij op zoek naar:

OPROEPKRACHT CONFECTIE MEDEWERKSTER

In totaal werken er 6 mensen bij Transform, waarvan 2 confectie medewerksters

Omdat één van de confectiedames op leeftijd is, zijn we op termijn op zoek naar vervanging (16 uur), en per direct voor ondersteuning (nader te bepalen).

 

Gevraagd:

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend en flexibele oproepkracht voor de confectie die ruime ervaring heeft met een naaimachine, dit mag zowel privé als beroepsmatig zijn.

Alle producten vragen om een andere afwerking qua confectie; het (warm) snijden, omzoomen, stukken textiel aannaaien, klittenband bevestigen, band voor de vlaggen aannaaien, aanbrengen van zeilringen.

Belangrijk in deze functie is flexibiliteit en zelfstandigheid.

Er wordt op weekbasis gekeken naar het aantal orders ivm confectiewerk. Dit betekent dat het aantal uren en dagen per week kunnen verschillen,  vandaar dat het een vacature op oproepbasis is.

Op termijn kan zelfstandig worden besloten welke dagen/uren er die week wordt gewerkt. 

 

Als jij je hierin herkent, en zin hebt in deze uitdaging, neem dan contact op met Transform voor een afspraak.


© Copyright Transform BV 2018.