Persoonlijk advies en professionals  Vast contactpersoon
 Vele jaren ervaring  Eigen productie en confectie

 

Vlaggen met stormconfectie


Vlaggen zijn ideale reclamedragers en een mooi en opvallend visitekaartje. Vrolijk wapperend met logo, reclametekst of afbeelding kunnen bedrukte vlaggen worden gebruikt om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.

Als Transform produceren wij de mastvlaggen met stormconfectie. Dit betekent dat onze vlaggen met stormconfectie twee keer zo lang mee gaan dan een vlag zonder stormconfectie, dit is gemeten d.m.v. duurtesten. En onze vlaggen zijn niet 2x zo duur!

Niet overtuigd? U wilt onze stormconfectie vlaggen eerst testen? Dat kan! Vraag ons reductie-test tarief voor 2 vlaggen, om tegelijk met uw huidige vlaggen op te hangen. Andere maten op aanvraag. Max. 1 testbestelling per klant.

Onze kwaliteit:
 Textielsoort: Het textiel glanspolyester 3-draads vlaggendoek: sterk, hoge scheurweerstand en waterafstotend. Lichtgewicht, dus waait al snel uit bij relatief weinig wind.

 Bedrukking: De vlaggen worden bedrukt met inkten die de hoogste UV bestendigheid in digitale textieldruk geven.
Dit geeft een dubbele levensduur met contrastrijke, heldere kleuren in vergelijking met de normale digitale vlag-inkten.

 Afwerking: Stormconfectie waardoor de levensduur van de mastvlaggen twee keer zolang is vergeleken met normaal uitgevoerde vlaggen.
Meer informatie over onze stormconfectie.

Andere types vlaggen worden zorgvuldig en duurzaam afgewerkt.

Als u een eigen boodschap wilt uitdragen, uw logo onder de aandacht wilt brengen of het congres of sportevenement een extra binding of dimensie wilt geven dan bent u bij Transform aan het juiste adres!

Vragen
Voor veelvuldige vragen zie u onze veelgestelde vragen, u kunt ook contact met ons opnemen.

© Copyright Transform BV 2018.